И няма значение каква съм била,
и колко апокалипсиса съм преживяла,
и дали била съм дълго време без душа,
или на парчета. Днес съм цяла.
И онази, дето беше властелин,
на мрака, на пропастта, на урагана,
в очите ти днес унесено искри.
Дори и сенки около мене няма.
И без да питаш дали съм готова,
намери в мен, което никой не видя.
От черна дупка станах супернова.
И твоя. Всичко засия.
29.07.2016г.
гр.Сопот
© Събина Брайчева Все права защищены