Утре е Коледния концерт, организиран от сайта "Откровения".
И аз имам желание да присъствам и да Ви поздравя лично, но здравословни проблеми ме оставят вкъщи.
Но нищо, в замяна на това, аз имам възможност да напиша моят поздрав - пожелание и да го публикувам тук.
Дано се сбъднат моите пожелания, за да бъдем живи и здрави всички ние и късмета никога да не ни напуска!
Сурвакарско за приятели
Приятели мили от сайта ни,
с не всички се срещнах,
но сте ми мои.
Не мога да дойда при вас,
но от душа и сърце
ви изпращам стиха си.
Годината с вас ще изпратя
и с вас ще се моля за Новата -
дано е добра!
Да пребъде Доброто,
да ходим по килим от цветя.
Любов да ни гали перото.
Голям берекет от сърца -
красиви и живи
желая ви от душа!
Коледен да е животът ни!
Обичам Ви!
12.12.2008 г.
Вальо Шкафчето
© Валентин Добрев Все права защищены
и честитя Рождения Ден на всички Откровенци!!!