От тебе друго аз не искам,
освен до мене ти да спиш.
И силите ти да изстисквам,
преди в любов да се стопиш.
На слънчеви петна да станем
в една безумно-страстна нощ.
И изгрев двама да прихванем,
да го превърнем във разкош.
© Никола Апостолов Все права защищены
Желая ви хубав съботен ден!