Сутрин е, аз съм с махмурлук.
Не виждам и не чувам нищо.
Иде ми да се цапна с юмрук.
Но едва ли ще оправя всичко.
Не ми се става от топлото легло,
Иска ми се този ден да го приспя.
С мъка отварям око след око.
Днеска пак по задачи ще търча.
Пуша, а кафето нещо не ми стига,
Мислите ми се разхождат без ред.
Една ми казва бързичко да се събудя.
Коя от другите да пусна най-отпред?
Май че доста глупости написах.
Трябва вече да се стегна.
Важно е, да обясня опитах.
Оф... искам да си легна...
22.12.2006г. М.© Малина Арнаудова Все права защищены