СВАТБА
Тридесет години след това:
Усещане за топлина и рамо в дните -
несретници в един намръщен свят.
Гнездо на птици, които отлитат.
И се връщат в миг като днешния
с малките си, още мъхести птичета,
за да ви припомнят грешките,
които се правят само с обичане.
И да разсеят мисълта, че животът
е кратко и жалко присъствие.
И да захванат отново хорото,
повтаряйки възторжено стъпките.
23.10.13 г.
© Ангел Веселинов Все права защищены
Споделям усещането ти за топлина в семейството. Благодаря за чувството, което остави в мен прочетеното!