Слушам музика нежна и обичам жените.
Всяка миличка дума е усмивка за мен,
Ала ти си ревнива и вгорчаваш ми дните -
Толерантен съм, но - неразбран съм съвсем!
Бързо дните минават, а душата ми страда -
Арогантен съм, знам, но не чувствам вина.
Бягам винаги, щом се почувствам предаден,
грехота е, нали... и какво от това!
© Константин Коев Все права защищены