Пред мен заставаш цялата във бяло,
сияеща от нежна красота.
В едно да слеем дух, душа и тяло -
сега сме най-щастливи на света!
Да те обичам аз ти обещавам
и да се грижа винаги за теб.
Ти топла ласка и подкрепа да ми даваш,
в добро и зло да бъдеш ти до мен!
През много радости и трудности ще минем.
Но знам, че заедно ще устоим.
И любовта ни няма да премине,
и нищо нас не ще ни раздели!
© Дафи Сидова Все права защищены