В свежата прегръдка на пролетта,
Отново с тебе танцувам.
Студен ли си? Чувстваш ли болка?
Недей!
Зимата вече далеко е,
Почувствай танца с кръвта си.
Салса, меренге, танго или джайф,
Пусни ги в душата си,
Изгони тъмната и замръзнала зима.
Самба, румба, бачата, много са тъжни за мен.
Свежо прегърна ме днес пролетта,
Свежи са стъпките, ритъма, свежа е мойта душа.
В кристалната чаша налей ми, само студена вода.
Не искам ни вино, ни водка, не искам отново
Да ме боли глава.
Свежест и танци, това е, което ражда
В мене страстта.
Искаш ли да опиташ?
Ела, подай ми ръка!
© Мег Все права защищены