Текст за песен
Свеж акорд изгонва старата ми дрямка,
черни люспи падат от очите ми ,поглеждам -
как навън отново слънцето изгрява,
а лъчите сеят пролетната си надежда.
Огледалото ми прави комплименти,
ей, разбирам, че напълно нов човек съм станал.
Празните неща и тъжните моменти
в миналото са - Кръстът на Исус познавам.
© Явор Костов Все права защищены