Свещ между нас
Колко прилича на любовта ни
Която ще ни изгори
И само малко пепел след нас ще остави
Свещ между нас
С пламък ярък
Напомнящ на утринни лъчи
Които се отразяват в капки
На тих майски дъждец
Свещта между нас угасва
Но в мрака пак се виждаме
Виждаме, усещаме, дишаме
В любов не се заричаме
Защото всъщност няма нищо между нас
© Proletina Palova Все права защищены