Когато те плени Свещената Тъга,
протяга се сякаш Невидима Ръка,
от Небитието и Вечността
ти сваля дарове красиви...
Започваш да твориш
в различни сфери,
и различни нива,
и от тази красота
потапяш се
в Екстаза на Радостта.
© Есфир Асфар Все права защищены