Свещици на вятър сме ние,
за кратко сме на тоя свят!
От горчива чаша ще се пие,
всеки ще бъде вехнещ цвят!
Да помним важното, ценното в живота -
нека първо всички сме живи и здрави!
Вярвайте в себе си и всичко ще е по ноти,
не може сал със смъртта да се справим!
Всеки от нас ще падне в борбата,
не гледайте дребните си провали,
борете се за доброто, светлината,
дано до всеки има душа, що го жали!
© Георги Все права защищены