1 мая 2011 г., 20:52

Светая светих 

  Поэзия » Другая
834 0 8

 

 

Всеки спомен за теб превърнах във храм,

храм без икони, само с восъчни мисли,

свято място, където със тръпнеща длан

преобръщам душата, после тръгвам – пречистена.

Прежадняла, отново се връщам в Светая светих,

паля свещ, шепна думи молитвено-истински,

трийсет рани и три угасени слънца възкресих,

а до вчера – неверница бях, бях атеистка.

 

 

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??