31 мая 2014 г., 13:50  

Свети Цецо Цветанов 

  Поэзия » Юмористическая
400 0 0

"В ГЕРБ Цветанов е канонизиран.",

изцепи се генералът в прехода криминализиран.

Молитвите ни към Свети Пъпеш ще бъдат чути,

щото ушите му навсякъде са и с туй са прочути!

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1273264

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??