18 июл. 2007 г., 16:12

Светлина 

  Поэзия
484 0 2
Светлина

Слънчоглед върти глава,
търси слънчевата светлина,
човек с очи се взира
в мрака слънце да открива.

Слънцето с лъчи пробива,
мрак със светлина залива.
Тъмни нощи, светли дни,
тъй животът си върви.
 

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??