17 янв. 2010 г., 15:28

Светлина 

  Поэзия » Любовная
489 0 1

Блести в сърцето,                                                                                                                          осветява пътя ми,                                                                                                                          грее като слънцето в                                                                                                                     небето. Топли ми                                                                                                                             душата.                                                                                                                                              Слънчев лъч си в                                                                                                                            сърцето и душата.                                                                                                                          Светлина по пътя.                                                                                                                         Слънцето в душата.                                                                                                                      Това си ти, любима                                                                                                                          моя Светла.                                                                                                                      

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??