Зловеща нощ,
дъжд вали...
смърт навсякъде пълзи.
Ухание на кръв и сълзи
усеща се през изминалите дни...
Пустиня с пясък пълна...
ветрове бушуващи напред...
страданието живота погълна
и от него изсмуква всичко наред...
Ужас в очите вече няма!
Нито болка!
Нито самота!
Останаха само предсмъртните мигове на една умираща душа!
Клетница...
Прокълната...
Осъдена на вечен копнеж.
Гробът за Теб е Раят,
отровата - божествен еликсир!
Не затвор,
а спасение те чака,
щом напуснеш таз земя.
Миналото не може да се върне,
затова Живей във вечността!!!
© Бояна Петрова Все права защищены