Искам да вярвам в любовта!
Искам да вярвам в утрешния ден.
Искам да напиша вълшебна приказка,
в която ти и аз сме главни герои.
Искам да вярвам в справедливостта
и че всеки оскърбен ще получи
възмездие.
Искам да знам, че птицата
с нежни крила
няма да завърши своя полет
жестоко прекършена в снега!
Когато си до мен откривам красота!
Стопява се всяка болка
и виждам светлината на деня!
Искам да вярвам в теб!
© Леа Все права защищены