Еднопосочно живея
и все жадувам, не крия,
там, до безкрая да стигна!
Като порой ще се стичам,
по груби камъни преминала
и пречистила водите си!
Като светулка ще мигам,
поискала да приличам и на птиче,
все не изменяло на полета си!
Там, до безкрая!
Където света ще преоткривам в бяло!
С танц снежинков,
всред белоцветна, вишнева омая!
Посветено на рожденния ден на по-голямото ми момче,
Павлин - с много обич!
© Мариола Томова Все права защищены
Щастливо!!!