* * *
Светско парти - Шератон,
лъскат смокинги, корсети,
фолк певачки кат бонбон,
във оскъдни тоалети...
Лукс - шампанско и цветя,
пръскат Искри, аромати
в тази "приказна страна",
всички тук са тарикати...
Всяко... Вип - синче на тати,
хвърля погледчета дръзки,
от ъгъла дере се... Кати,
бъка от цървули с връзки...
Група мутрички дофтаса,
гладни като... Сан Франсиско,
до... голяма шведска маса,
дърпат столчетата... близко.
И запретнаха ръкави,
манджи разни - колко щеш,
от тази "масичка" със здраве,
можеш... доста да ядеш...
Стана тихо - всички зяпат,
иде келнера - небрежно,
а мутраците си лапат,
им прошепна плахо - нежно:
- Ей момчета, зимат ви за... гадове,
на шведска масичка се... храниме...
- Кажи, Баце!... Нема ядове!...
Като дОат Шведите... ние че станеме!...
:))))))))))))
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены