светлинки
мъждиви
проблясват понякога
в тъмното
предизвикват усещане
отмала и горест
неочаквана жар
сред безкрая
пламъчета
като тихи отливи
и нежни приливи едва
прокадват се
наяве във живота
а после губят се
дали не е игра
© Геновева Христова Все права защищены