6 апр. 2007 г., 13:36

светъл лъч ме пречупи 

  Поэзия
1161 0 0
любовта дойде като светъл лъч от слънцето в сърцето ми,
душата ми се озари и огледа в тази светлина.
А преди мислех, че си смъртта,
но видях в очите ти любовта.
Една волна птица, която ми показа правилният път:  
твоите очи - ще ги последвам навсякъде.
Само ми помогни да намеря
пътеката към сърцето ми,
за да позная кой съм аз,
след това ми посочи пътя,
към душата ми,
да опозная чуствата си.
А аз ще ти покажа прекият път към сърцето и душата ти.
Влезни в мен като виелица,
разбъркай емоцийте ми,
докато се побъркам в любовта си към теб.
Очите ми в пламък горят,
сърцето ми в буйната топла река от  любов плава,
само не ме изпускай
с дланите си, върху мойте
да не потъна
в студеното течение,
а аз ще следвам душата ти,
ще те последвам дори в огъня,
но да не влезем в пъкъла.
Не искам да си представя живота без теб:
това ще бъде пъкълът,
студените води - течението на смъртта
за моето сърце и душа!
Не искам дори да си престава това.

© Жицата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??