24 янв. 2017 г., 11:24  

Светъл порив 

  Поэзия » Любовная
369 1 0

Светъл порив на сърцето -

с добротата си ме озари -

като слънцето в небето

ти светлината ми дари.

 

Ти си месеца, звездите,

що сияят в нощен мрак,

ти си най-прекрасна от мечтите,

но, уви, не ще те видя пак...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??