Светът ми се променя - виждам аз
видение изгряло във нощта.
Една жена сияе в звезден час,
така необяснимо, с красота.
Лицето й е приказна мечта,
а дивната снага трепти омайно.
Мигът е несравним, сега гръдта
усмихнато се влюбва... и безкрайно.
Зовът на устните - вълшебство тайно,
а финните черти са рай блажен.
И тя понася ме с любов сияйно,
мечтаейки и чувствайки със мен.
Ах, ангел мой е тя и чуден стих,
мелодия в гласа й свеж открих.
© Асенчо Грудев Все права защищены
Няма по - щастлива Муза от твоята...