СВЕТЪТ НА МЪЛЧАНИЕТО
Дойде ми до шия
от таз дандания,
а онези в събранието
са “Светът на мълчанието”…
Като рибите мълчат –
други блеят и мучат…
Безмълвен добитък зомбиран,
наперен пуяк препариран -
няма хич акъл в главата,
сал се чеше – отзад и помежду краката…
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены