27 июн. 2015 г., 19:17

Свидетел ще е Господ 

  Поэзия
401 0 7

Излъгах те, че мога да летя..
направих го с измамния си поглед..
нямам вече никакви крила..
забравил съм последния си полет.


Излъгах те, че мога да летя..
направих го с измамния си поглед..
но аз ще те обичам до смъртта..
свидетел на това ще бъде Господ!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??