Брат ми е блуза с дълъг ръкав.
Много любима. Той ми я купи.
Брат ми е блуза. С него съм пак.
И ми е топло, и ми е хубаво.
Чувствам го колко е нежен и мек.
С джобче отляво, с цип се отваря.
Две кръпки кожа на раменете
(ех, понапукаха се, но карай).
Брат ми е топъл, брат ми е мек.
С дълги ръкави ръцете ми пази.
Често го нося. А напоследък
мисля: "обличам" – "обичам" ли значи?
© Валентин Евстатиев Все права защищены