12 апр. 2008 г., 09:13

Свише 

  Поэзия » Оды и поэмы
669 0 7
И ето, пак при мен, часът на Музата дойде.
И не, че някой с мъдрост свише тя осеня.
Дори не ме огрява с поетическата свещ.
Че може да се набода на нейния писец...
У мен бъди, довереница и на боговете!
Изпълваш ме със топлина... дали... си ти!?

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??