25 мар. 2007 г., 21:50

Свобода за вериги 

  Поэзия
1257 1 6

Не вярвай на нищо, дори на очите.
Понякога има обратен завой.
Не вярвай на белия цвят във косите.
Любовта не е мъдрост, а вечен двубой.

Битка, в която равенство няма -
или убиваш, или мълчиш.
Станеш ли жертва, правиш размяна -
свобода за вериги, с които вървиш.

Вярвай във себе си, вярвай докрая
в своята сила и своята мощ.
Но на мене не вярвай, дори аз не зная...
Аз вечно живея с живота на нож.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??