23 июл. 2021 г., 00:27

Мечта 

  Поэзия » Пейзажная, Философская, Авторская песня, Свободный стих, Другая
565 0 0

Лети нагоре към небето,

обсипано с безброй звезди.

Крилата си открехвай, 

 птицата от теб вземи.

 

О, чакай, спри за миг! 

 

Огледай смело всички висини , 

 мечтата улови!

 

С очи над нея стой!

Лети и хребети планински 

също грабвай,

а душата твоя 

в езерата изкъпи. 

 

 

© Велла Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??