Ето тук - умиращо от студ дете,
бездомник гладен за жълтица моли.
И ето - малкото момче
отлетялата паричка гони.
Война мъжете ни убива,
гладуващите майки плачат,
съпругата сълзи пролива,
докато трупа на мъжа й влачат.
В свят от болка аз живея
и не мога да помогна,
за свободата аз копнея,
но дали ще я догоня?
© Девс Все права защищены