Тихи стъпки... Лунна тишина...
Два незабележими силуета.
Във нощта са само той и тя...
... и звездите даже плахо светят.
Неволен допир... И ръка в ръка...
Погледите вперени нанякъде...
Шепотът притихва във нощта
и изпълва тишината с трепети.
Тихи стъпки... Миг във вечността!
Времето за тях е спряло.
Всичко бърза... само той и тя.
Сякаш са в отделен свят... за двама!
© Паула Петрова Все права защищены