Този мрак ме подтиска...
В началото ми харесваше да бъда сянка.
Но сега, когато те срещнах - не искам.
Искам да съм слънце!
Да раздавам на всички от светлината си.
И на теб също.
Да дарявам на всички любов.
Най-вече на теб.
© Силвия Йорданова Все права защищены