Събличам нетърпението бавно,
очите му целувам и мълчим.
Догарят съчките на истините гладни,
съмненията се превръщат в дим.
Щурчетата - желания запяват.
Очакването нежно ромоли.
Една звездица-сбъдване изгрява.
И пак съм в теб и пак във мен си ти...
© Веселка Стойнева Все права защищены