Събличам те бавно
а ти нямаш търпение,
целуваш ме бясно,
страстно и с вдъхновение...
Изгаряш, не можеш да чакаш,
отдръпваш се леко встрани,
последните дрехи трескаво махаш
и сбъдват се... моите мечти...
06.04.2014
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены