Събота - отекващ тон любовен,
някой някъде бил е многословен.
Събота - прекалени обяснения,
някой някъде имал е видения.
Събота - повторения безкрай,
някой някъде чертае своя край.
Събота - ден за почит на мъртвите души,
някой някъде силно се вини.
Събота - ден за отдих и разтуха,
някой някъде тъне в своята разруха.
Събота - ден, в който се мечтае,
някой някъде за себе си нехае.
Събота - усещане между два свята,
някой някъде търси разплата от съдбата.
© Симона Господинова Все права защищены