Витринен прозорец и вятър
на бели вълни.
Пищен зимен театър
с натежали Ели.
Пукот на пламък,
топли искри.
По стената от камък
играят лъчи.
Дъбов под
с пух от коси,
панерка със плод,
кана с чай от липи.
Дъх-карамел и канела,
нежност, страст... благослов.
Две чаши забравени
и съд пълен с Любов.
Е.И.
© Елена Все права защищены