2 мая 2007 г., 13:17

Събрал съм 

  Поэзия
517 0 2
 Събрал съм всичката болка и тъга.
 Забранявам ви, дами и господа,
 да усещате ги тях,
 защото събрал съм ги заради вас.
 
 Искам - макар нескромно да звучи,
 искам - да виждам очи без сълзи.
 
 Знайте, усетите ли вие някое от тях,
 изпратете ми го на часа.
 Аз намерил съм лекарство прекрасно,
 макар какво е - да не ми е ясно.
 Просто тогава ме потърси
 и просто  ми се усмихни.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??