Събуди ме-- искам да отворя очи,
искам да видя света, какъвто го виждаш ти
Толкова много пътища, но кой да избера,
когато съм потънала в ужасната мъгла?
Планове, бъдеще, очаквания, цели,
но моите амбиции са сякаш отлетели
Парченце по парченце и така
изгубвам себе си в мъглата на съня
Будна ли съм или сънувам?
Пея или объркано бълнувам?
Омотана в сънища, в капана на нощта
моля те, подай ми ръка
Събуди ме-- искам да живея
Искам да сбъдна мечтите, за които копнея
© Любомира Нанева Все права защищены