Събуди ме, когато завали,
не чакай Слънцето печално.
Една илюзия ще съградим
и времето ще спрем печално.
Помни, че преди пет години
имахме живот един
и всичко беше наше -
зората, парка в призрачния ден.
Когато завали – спомни си... мен.
Калин Стайков, 2010 ©
19 Септември 2010
23:30 ч
© Калин Стайков Все права защищены