Събуди се
и погледни през прозореца танца на нежната зора.
Стани,
излез навън и повърви по росната трева.
Вдишай
аромата на природата, аромата на ухайните цветя.
Чуй
ромона на поточето, на игривата бълбукаща вода.
Разходи се
покрай дърветата на живата борова гора.
Вдигни глава
и погледни с трепет бездънната небесна синева.
Вслушай се в песента на вятъра
и усмихни се под усета на слънчевата мека светлина.
Отправи
тогава поглед към пърхащата пеперуда с копринени крила.
Доближи се
и усети обгръщащата, тази цветна фея, топлина.
Докосни я
и съгледай в нея отражението на моята душа.
Остави я,
нека отлети - свободата е моята съдба...
© Магика Все права защищены