12 окт. 2009 г., 09:20

Събудих се 

  Поэзия » Любовная
993 0 4

Събудих се

 

Добро утро Любов - не моя,

окъпана в пролетта и зноя!

Аз те бленувам, аз те мечтая

и безумно, без остатък желая!

 

Дари сърцето ми със звездица,

 трепнала  в мен с огън и сила.

 Светлина на  душата ми дава,

 всяко утро, в очите мои изгрява.

 

 С мисъл за теб, тръгвам в деня си

 кълбо от  проблеми - разплитам.

 По пътя , с тази любов  самодива

 във всичко, искам теб да откривам.

 

Да се раздам до последния атом

за теб, грабнал  душата ми нежна

и в стихове кратки пленил моя зов,

с вплетена там трънлива  любов.

 

Воплите  мои, летят все към тебе

и с тях съм аз - твоя  ранима

и колко  малко остава от  мене

незнайно как  - още ме има!!!

© Ева Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря с топла усмивка на един от дуаените на сайта, както и добър критик !
  • Добре дошла!
  • Благодаря ви! Отново ще споделя,че нямам рутината, опита, а най-малко самочувствието на Поета, просто преживяно и събрано в няколко стиха! Пак благодаря,че е споделено!
  • Незнайно как - но те има!
    И друга Любов ще има - истински твоя!
    Добро утро!
Предложения
: ??:??