Събудих се в средата на ядрена зима
Отворих прозорците си и се прозинах
Празен
Нов лист
Без думи
Като снежно поле
Като облак под слънцето
Празно
Малките животни оставили следите си
Кой от вас се е събудил първи
И кой се е насилил да заспи
Отново да се върне в сънищата си
Празно
Отсреща в огледалото
Отражението
В отрицание
Навело глава
От срам
Нищо не е останало за ограбване
Любовите ми всичко окрадоха
Празно
В ъгъла застанало
И плаче
Кой от вас знае за това
И кой се е насилил да забрави
29.01.2007
© Десислав Илиев Все права защищены
Отново да се върне в сънищата си"
Поздравления!
Чета с удоволствие всяка твоя творба, харесват ми думите ти!
Браво Джак!