Събуждам се с изгрева,
а ти си до мен.
Заспивам със залеза,
как да повярвам, че ти отново си с мен?
Събуждам се изгрева,
отварям прозореца,
а денят...
усмихва се топло на мойта душа.
Събуждам се, ти си до мен.
Прегръщаш ме, казваш, че ме обичаш.
Твоята красавица...
Kак нежно словата си изричаш.
Поглеждаш ме с топли очи,
поглеждаш ме,
а моите пълнят се със сълзи.
Събуждам се,
А ти си до мен..
Знаеш ли колко щастлива правиш ме
с всеки изминал наш ден?
2007
© Радена Все права защищены
Ако преработиш малко стиха си и се постараеш да запазиш идеята, смятам, че ще се получи много по-добре!
Това, разбира се, си е мое лично мнение.
Желая ти успех! Поздрави!