11 янв. 2007 г., 12:16

Събуждаш ме 

  Поэзия
671 0 7
С целувки нежни ме събуждаш,
с устни тялото ми очертаваш,
с пръстите си формите извайваш,
стона тих от устата ми изпиваш.

Ласките ти ме влудяват -
карат те кръвта ми да бушува.
Тялото ми с твоето се слива,
още миг - и всичко в нас замира...

Положила глава на твойто рамо,
притисната до теб във мрачината,
в съня си моя дъх ти сещаш само
и прегръдката ми -
дорде не пукне се зората.

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??