Хората наричат го живот.
Други наричат я съдба.
Аз наричам го любов.
Отричам се от таз съдба.
Ако отсъства любовта,
не искам такъв живот.
Щом е празно моето сърце,
щом в живота няма щастие
и пълно с любов сърце.
© Драгомир Костадинов Все права защищены