Чувствам се в капана на живота.
Чувствам се в затвор, в нищета.
И как да изляза не зная аз, но зная
ще изляза все някога...
Да изляза от дупката, в която
се намирам, аз не зная как,
предполагам хиляди варианти има,
но включвам като вариант и смъртта...
Може би животът ми е отреден
да мине в болка.
Може би ще страдам цял живот,
но не се отчайвам и не забравям, че
вариантът последен ще настъпи
все някога в моя живот...
© Пламена Райчева Все права защищены