СЪДБА
В живота всеки има своята съдба!
Но тя не е един-единствен път...
Съдбата е - да избереш ти сам в света
по кой разклон да тръгнеш ти от този кръстопът...
Нима когато ражда се човек -
животът му е бил предначертан?
Съдбата ли го води в пътя - лек или нелек?
Или е част тя от Божествения план?
И колкото понякога и да боли...
Изгубеното няма да се върне!
Премеждията са уроци на съдбата ни, уви!
Завоите от пътя пък - навярно изходи са...
А може би е нужна вяра и желание -
да определят посоката на нашата съдба...
Да я изслушаме и разберем! Макар да причинява ни страдания...
Да не пропущаме това, което дава ни се във света!
Елена Найденова - Sun
Авторски клип по този стих:
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-381207
© Елена Найденова Все права защищены