Днес блъснах се в нея,
а тя, отново пламенна, красива,
принуди ме в мечти да заживея,
поне за малко истински щастлива!
Не исках скоро с нея да се срещна,
страхувах се, боях се безутешно,
след нея пак тъгата трябва да посрещна
и да плача в нощите горещо!
Забрави ли съдбата
за наш'та вече остаряла среща!
Сама ще трябва да съм в борбата
и срещу живота да съм аз насреща!
© Пенка Лесидренска Все права защищены