Съдбата
Моля се да бъдеш ти до мен!
Искам го! Желая го! Мечтая!
И така да бъде всеки ден!
Всеки час и всеки миг до края!
Искам да си там, на края ти!
Весела, безгрижна и щастлива.
Със усмивка мен ме изпрати!
Изпрати ме хубава и жива!
Нека да запомня твоя глас!
Образът ти сили ще ми дава!
С мен ще взема спомена за нас!
А на теб оставям незабрава.
Сложно е! Животът не греши!
Никой не е вечен на земята!
Разни хора-хиляди съдби!
Любовта е път към светлината!
Всеки има своя миг щастлив.
Всеки има своята Голгота.
Животът е докато ти си жив!
И любовта умира със живота!
Бъди щастлива и бъди.добра!
Животът и без мене продължава!
Това била е нашата съдба!
Всеки своята си заслужава!
02.12.2019 г.
© Георги Иванов Все права защищены